Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

H. van Beek-Kouwenberg

Diëtist

Biografie

Hanneke van Beek-Kouwenberg is sinds 1999 werkzaam op de afdeling diëtetiek. Zij is al op vele afdelingen werkzaam geweest, maar op dit moment is zij voornamelijk werkzaam op de oncologie, geriatrie en IC. Sinds 1 november is ook de kinderafdeling aan haar takenpakket toegevoegd. Hanneke vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en deze binnen hun ziektebeeld een passend voedingsadvies te geven. Naast het contact met patiënten, is zij achter de schermen bezig met al het reilen en zeilen van de afdeling.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.