Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

H.M. Plokker

Cardioloog

Aandachtsgebieden:

- Trans-thoracale echocardiografie (TTE)
- Trans-oesophagale echocardiografie (TEE)
- MRI van het hart
- Hartfalen en afwijkingen aan de hartkleppen

Biografie

Thijs Plokker is sinds september 2012 werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis.
Na zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, volgde de opleiding tot cardioloog in het Leids Universitair Medisch Centrum (afgerond 2012). Tijdens zijn opleiding specialiseerde hij zich binnen de cardiologie verder in de non invasieve beeldvorming (echo, CT, MRI, nucleaire) met als speerpunt de echocardiografie.

Hij is lid van de European Association of Echocardiography en in het bezit van het Europese echo diploma voor zowel trans-thoracale echocardiografie, als voor slokdarmechocardiografie. Na eerder in het Bronovo Ziekenhuis werkzaam te zijn geweest als chef de clinique,  vestigde hij zich in september 2012 in het Groene Hart Ziekenhuis. Thijs Plokker werkte hier al eerder in het kader van de opleiding tot specialist (van 2006 tot en met 2008).

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Behandelingen

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.