Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

J. Brokking

Mammacareverpleegkundige

Aandachtsgebieden:

- Patiënten met borstkanker

Biografie

Janneke Brokking volgde haar opleiding tot mammacareverpleegkundige in Bunnik, gevolgd door de oncologieopleiding in het LUMC. Daarvoor werkte zij o.a. als verpleegkundige op de afdeling (oncologische) chirurgie in het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ).

Sinds 2005 is zij werkzaam als gespecialiseerd mammacareverpleegkundige en casemanager voor oncologische patiënten in het GHZ. Zij  is het eerste  aanspreekpunt voor borstkankerpatiënten en hun naasten en is verantwoordelijk voor de totale zorg en logistiek binnen het zorgpad borstkanker.

Janneke Brokking is lid van de Tumorboard Mamma-oncologie en het netwerk Mamma-werkgroep IKNL.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.