Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M. Kerkhof

MDL-arts (Maag- Darm- Leverziekten)

Aandachtsgebieden:

- Inflammatoire darmziekten
- Advanced endoscopieën (zoals ERCP's)

Biografie

Marjon Kerkhof is afgestudeerd als arts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft wetenschappelijk onderzoek verricht naar de verbetering van surveillance strategieën bij de Barrett slokdarm, waarop zij aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is gepromoveerd.

Haar opleiding tot maag-darm-leverarts volgde zij in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam en het Albert Schweitzer Ziekenhuis te Dordrecht. In deze periode heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen alle facetten van het MDL-vakgebied. Daarnaast heeft zij zich extra toegelegd op de inflammatoire darmziekten (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa) en op het verrichten van endoscopische retrograde cholangiopancreaticografieën (ERCP's).

Sinds 2013 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als maag-darm-leverarts, waarbij het vakgebied in de volle breedte wordt uitgeoefend, met als aandachtsgebieden de inflammatoire darmziekten en advanced endoscopieën (zoals ERCP's).

Publicaties

Zie de publicatielijst van Dr. M. Kerkhof

Behandelingen

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.