Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M. van Oosterhout

Reumatoloog

Aandachtsgebied:

- Spondyloartritis
- Systeemziekten

Biografie

Maikel van Oosterhout is sinds 2010 reumatoloog. Hij is opgeleid tot arts in het Erasmus Medisch Centrum en volgde zijn opleiding tot reumatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. In 2008 is hij gepromoveerd op weefselonderzoek van ontstoken gewrichten bij reumatoïde artritis en de lokale behandeling van reumatische ontsteking van de knie.

Naast algemene reumatologie waaronder reumatoïde artritis, jicht en artrose richt hij zich op spondyloartritis, een vorm van reuma waarbij ontstekingen in de SI-gewrichten onder in de rug centraal staan met mogelijke bijkomende ziekteverschijnselen als darm- oog- en huidontstekingen.

Binnen de systeemziekten zoals SLE, ziekte van Sjogren en systemische sclerose verricht hij nagelriemcapillair microscopie onderzoek waarbij door middel van onderzoek van de kleinste bloedvaatjes in de nagelriemen wordt ingeschat of er sprake is van systemische sclerose en hoe ernstig.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.