Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M. van Rossum

Gespecialiseerd oncologieverpleegkundige

Aandachtsgebieden:

- Patiënten met Maag-, Darm- en Leverkanker

Biografie

Miranda van Rossum volgde haar opleiding tot oncologieverpleegkundige via het UMC Utrecht. Zij werkte toen  als verpleegkundige in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein op de MDL-afdeling.

Sinds september 2015 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als gespecialiseerd oncologieverpleegkundige en casemanager voor patiënten met Maag-, Darm- of Leverkanker. Zij  is het eerste aanspreekpunt voor deze patiënten en hun naasten en is verantwoordelijke voor de totale zorg en logistiek binnen het zorgpad darmkanker. Miranda is lid van de Tumorboard MDL-oncologie.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.