Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M. van Tiel

MDL-verpleegkundige
Verpleegkundig specialist defecatiestoornissen

Biografie

M. van Tiel heeft haar verpleegkundige opleiding in het GHZ gevolgd van 2004-2008. In 2008 heeft zij haar diploma gehaald. Vervolgens is zij 4 jaar werkzaam geweest op de verpleegafdeling, waarna zij is overgegaan naar de scopie afdeling. Vanuit deze functie is zij gaan werken op de polikliniek MDL.

Op dit moment werkt Van Tiel deels op de scopie afdeling  als endoscopie verpleegkundige en deels op het Defecatie Centrum. Daar doet zij intake gesprekken, aanvullende onderzoeken, controle afspraken. Daarnaast ook het instellen en doormeten van de sacrale neurostimulators, PTNS (percutane tibale nerve stimulatie) behandeling en voorlichten van de patiënt over de behandelingen en onderzoeken.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.