Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

P. Elffers

Oncologieverpleegkundige

Aandachtsgebieden:

- Patiënten met urologische tumoren
- Patiënten met gynaecologische tumoren

Biografie

Pauline Elffers volgde haar opleiding tot oncologieverpleegkundige in het UMC Utrecht. Daarna werkte zij als verpleegkundige op de afdeling Interne Geneeskunde/Longgeneeskunde en vervolgens op de Dagbehandeling Oncologie, beide i n het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

Sinds 2014 is Pauline werkzaam als gespecialiseerd oncologieverpleegkundige en casemanager voor oncologische patiënten in het Groene Hart Ziekenhuis. Zij  is het eerste aanspreekpunt voor patiënten met een urologische of gynaecologische tumor en hun naasten en is verantwoordelijk voor de totale zorg en logistiek binnen het zorgpad. Pauline Elffers is lid van de Tumorboard Uro-oncologie en Tumorboard Gynaeco-oncologie.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.