Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

V. van Oosten

Diëtiste

Vera van Oosten is sinds december 2015 werkzaam als dietist in het Groene Hart Ziekenhuis. Hiervoor heeft zij de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd aan De Haagse Hogeschool. Na haar stage in het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam heeft zij eerst nog in drie andere ziekenhuizen als diëtist gewerkt. Nu werkt zij zowel klinisch als poliklinisch in het Groene Hart Ziekenhuis en vooral die afwisseling is wat haar werk zo leuk maakt. Hierdoor is er veel wisseling in ziektebeelden en dit maakt dat geen dag hetzelfde is.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.