Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Informatiebijeenkomsten

Om u goed te informeren organiseren we regelmatig inloopdagen en informatiebijeenkomsten. U bent van harte welkom. De informatiebijeenkomsten gaan over een bepaald thema en kunnen eenmalig zijn. De inloopdagen zijn er voor een aantal aandoeningen en zijn maandelijks. U kunt vrijblijvend binnenlopen zonder opgave vooraf en uw vragen aan een ervaringsdeskundige stellen.

Klik op de betreffende bijeenkomst voor meer informatie over tijdstip en locatie van de bijeenkomst. Daar vindt u ook informatie over eventueel aanmelden voor een bijeenkomst.

Ga direct naar

Vraag & antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.