Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Locatie Zuidplas

Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) locatie Zuidplas (voorheen polikliniek Nieuwerkerk) biedt zorg dicht bij huis. Inwoners van de gemeente Zuidplas en omgeving (Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht en Nesselande) kunnen op GHZ locatie Zuidplas terecht voor een uitgebreid aanbod aan spreekuren en onderzoeken. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze artsen houden wekelijks spreekuur, maar u kunt hier ook terecht voor het maken van een röntgenfoto, bloedprikken en het inleveren van materialen voor laboratorium onderzoek (bijvoorbeeld urine of ontlasting).

Daarom GHZ locatie Zuidplas

  • De beste zorg dicht bij huis
  • Uitgebreid aanbod van spreekuren en onderzoeken
  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Gemakkelijk bereikbaar (gratis parkeren, goede verbinding openbaar vervoer)
  • Op vrijdag gratis vervoer van en naar de GHZ locatie Zuidplas met de GHZ Regiobus.

Informatiefilm GHZ locatie Zuidplas

Afspraak maken GHZ locatie Zuidplas

U kunt een afspraak maken door te bellen. Dit kan van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur, via telefoonnummer: (0180) 33 16 99. U heeft voor het maken van een afspraak een verwijzing van uw huisarts nodig.

Informatie over de voorbereiding op uw afspraak vindt u op de pagina's voorbereiden op.

Zuidplas

Bereikbaarheid en parkeren

Locatie Zuidplas is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het adres is Doortocht 40, 2914 KA Nieuwerkerk aan den IJssel. Plan uw route via de routeplanner op onze homepage (klik op vinkje naast de naam van de locatie en open de routeplanner door op het auto of trein icoon te klikken).

Er is voldoende ruimte rondom de polikliniek om gratis te parkeren.

  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.