Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

MijnGHZ is live!

Na maanden van voorbereiding is ons patiëntenportaal MijnGHZ live! Met MijnGHZ heeft u altijd en overal toegang tot uw medische gegevens. Zo bent u beter geïnformeerd en voorbereid op een gesprek met uw zorgverlener. Handig toch?

MijnGHZ is voor iedereen die als patiënt ingeschreven staat bij het Groene Hart Ziekenhuis en minimaal 16 jaar oud is. U vindt de MijnGHZ inlogpagina via de knop rechtsboven op onze website. Op deze pagina logt u vervolgens veilig in met DigiD. U vindt hier ook meer informatie over MijnGHZ, zoals een instructievideo en de veelgestelde vragen.

Naar MijnGHZ


Wat kunt u in MijnGHZ doen?

  • Bekijk uw medische gegevens zoals brieven, uitslagen en metingen.
  • Kijk wanneer uw volgende afspraak is.
  • Controleer of uw gegevens kloppen. Denk aan contact-gegevens, huisarts of apotheek.
  • Vind informatie, bijvoorbeeld hoe u herhaalrecepten aanvraagt.

 

Wat heeft u nodig om in te loggen op MijnGHZ?

  • Een computer, tablet of smartphone met internetverbinding.
  • Een telefoonnummer (vast of mobiel).
  • Een geldig DigiD met extra sms-functie of de DigiD-app. Heeft u nog geen DigiD? Ga dan naar digid.nl voor meer informatie.

 

Hoe logt u in?

  1. Ga naar: www.mijnghz.nl 
  2. Klik op de groene knop 'ik wil inloggen met DigiD'.
  3. Kies voor inloggen 'met de DigiD app' of 'met sms-controle'. En log in op MijnGHZ.

 

Hulp nodig?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of bel naar 0182 50 50 22 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur)

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen