Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Nieuwe operatiekamer succesvol aangesloten op stroomnet

Op zaterdag 13 januari is de hybride OK succesvol aangesloten op het stroomnet van het GHZ. De bouw van de nieuwe operatiekamer ligt hiermee goed op schema. We verwachten hier in het najaar de eerste patiënt te kunnen behandelen.

Tijdelijke stroomonderbreking

Om de aansluiting voor iedereen zo veilig mogelijk te doen, werd de hoofdverdeler (een soort stoppenkast) tijdelijk uitgezet. Er was daardoor tussen 10.00 uur en 11.00 uur geen stroom in een deel van ons ziekenhuis. Vooraf zijn nauwkeurig diverse voorzorgsmaatregelen genomen, waardoor de patiëntenzorg in het GHZ gewoon door kon gaan. Er was extra personeel aanwezig, sommige afdelingen zijn tijdelijk verhuisd en spoedpatiënten werden deze ochtend naar omliggende ziekenhuizen gebracht.

We danken alle patiënten, naasten, (keten)partners en medewerkers voor hun medewerking en begrip.

Meer weten over onze nieuwe hybride OK? Alle informatie vindt u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen