Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

I. Eckhardt

Teamleider verpleegafdeling C1

Biografie

Ilse heeft de HBO-V (verpleegkunde) duaal (leren-werken) gevolgd in het Erasmus MC. Daar heeft zij een aantal jaar als verpleegkundige gewerkt op afdeling algemene heelkunde en vaatchirurgie.
 
In 2005 is zij begonnen in het Groene Hart ziekenhuis op afdeling chirurgie, waar zij na een half jaar zorgcoördinator is geworden, tegenwoordig is dit de functie teamleider die zij met veel plezier vervult. Sinds 2014 is de urologie samengevoegd met de chirurgie.

"Ik ben trots op het enthousiaste en ambitieuze team dat op de C1 werkzaam is".

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.