Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

J.W. Eijgenraam

Internist/nefroloog

Aandachtsgebieden:

- Nierziekten
- Vasculaire Geneeskunde

Biografie

Jan-Willem Eijgenraam MBA, internist-nefroloog, heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna heeft hij de opleiding tot internist en later nefroloog (nierspecialist) voltooid, eveneens in Leiden. In deze periode is hij gestart met promotie onderzoek naar de nierziekte IgA nefropathie, waarbij het immuunsysteem een belangrijke rol speelt.

Sinds 2002 werkt hij in Gouda als internist-nefroloog, waarbij naast de algemene Interne Geneeskunde het primaire aandachtsgebied nierziekten is. Daarnaast behandelt hij mensen met aandoeningen waarbij het immuunsysteem betrokken is en richt zijn praktijk zich op vasculaire geneeskunde.

Dr. Eijgenraam is actief als secretaris van de commissie die het jaarlijkse nierziekten congres in Nederland organiseert. In de periode 2012-2015 was hij actief als medisch leider in het management van de afdeling Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Leverziekten. Mede ten behoeve hiervan doorliep hij de opleiding tot Master of Business Administration (MBA), in de periode 2010-2011 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Hij is lid van de Nederlandse Internisten Vereniging, Nederlandse Federatie voor Nefrologie en de Nederlandse Vereniging voor Immunologie.

Publicaties

Zie de publicatielijst van Dr. J.W. Eijgenraam MBA

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.