Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Locatie Bodegraven

Vertrouwde zorg dicht bij huis

Vanaf 9 oktober 2017 heeft het Groene Hart Ziekenhuis een ruim aanbod van spreekuren in Medisch Centrum Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat. Hier kunt u dicht bij huis terecht voor poliklinische afspraken met uw specialist, bloedprikken en het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek (bijvoorbeeld urine of ontlasting).

Bekijk het spreekuren- en onderzoeksrooster

Samenwerking in Medisch Centrum Bodegraven

In Medisch Centrum Bodegraven werkt het GHZ samen met verschillende zorgverleners zoals Huisartsenpraktijk Daniels-Spaargaren, huisartsenpraktijk Van Gils,  Fysio on the Move, Tandartspraktijk van der Heide en Benu Apotheken. Een breed aanbod van zorg op één centrale plek heeft veel voordelen. Voor de zorgverleners in het centrum zijn de lijnen veel korter, zij kunnen gemakkelijk even bij elkaar naar binnen lopen voor overleg. Dat komt de zorg voor de patiënt natuurlijk ten goede.

Makkelijk bereikbaar met de GHZ Regiobus

Heeft u een afspraak bij het GHZ, maar geen vervoer? Of mag u (tijdelijk) niet autorijden? Maak dan gebruik van onze gratis vervoer- service: de GHZ-Regiobus.

De elektrische GHZ-Regiobus rijdt vanaf 2 oktober iedere maandag, meerdere keren per dag, rondes tussen Haastrecht, Oudewater, Bodegraven en Gouda. Reserveren is niet nodig, maar houd met het maken van uw afspraak rekening met het feit dat de bus op maandag in uw regio rijdt. De afsprakenkaart van het GHZ geldt als vervoersbewijs. Kijk voor meer informatie op www.ghz.nl/regiobus. U vindt de dienstregeling die op 2 oktober ingaat in het folderblok op deze pagina. 

GHZ Regiobus Maandag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.