Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Locatie Bodegraven

Open dag Medisch Centrum Bodegraven 28 oktober 2017

U bent 28 oktober van 14.00 - 17.00 uur welkom op de Willem de Zwijgerstraat 9 in Bodegraven om een kijkje te nemen in het nieuwe Medisch Centrum. Er zijn veel leuke activiteiten, zoals vliegwieltraining, stroopwafelkraam, de poppendokter, wond schmincken etc. Graag tot ziens op 28 oktober!

Vertrouwde zorg dicht bij huis

Vanaf 9 oktober 2017 biedt het Groene Hart Ziekenhuis een ruim aanbod van spreekuur in Medisch Centrum Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat. Hier kunt u dicht bij huis terecht voor poliklinische afspraken met uw specialist, bloedprikken en het inleveren van materialen voor laboratorium onderzoek (bijvoorbeeld urine of ontlasting).

Komst Radiologie naar regiolocatie Bodegraven vertraagd

Op maandag 9 oktober start het GHZ met spreekuren op de nieuwe locatie in het Medisch Centrum Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat. Deze week zijn de ruimtes van het GHZ in het gebouw bouwkundig gekeurd. Voor de onderzoeksruimten van Radiologie zijn er nog wat bouwkundige opleverpunten. De komende tijd wordt dit opgelost.

Voor patiënten betekent dit dat zij voor echo- en röntgenonderzoek in het ziekenhuis in Gouda terecht kunnen.

We hopen dat de bouwkundige aanpassingen van de onderzoeksruimten zo snel mogelijk afgerond zijn zodat inwoners van Bodegraven e.o. ook voor deze onderzoeken dicht bij huis terecht kunnen. Alle overige geplande spreekuren van het GHZ op regiolocatie Bodegraven zijn gestart vanaf maandag 9 oktober.

Bekijk het spreekuren- en onderzoeksrooster

Samenwerking in Medisch Centrum Bodegraven

In Medisch Centrum Bodegraven werkt het GHZ samen met verschillende zorgverleners zoals Huisartsenpraktijk Daniels-Spaargaren, huisartsenpraktijk Van Gils,  Fysio on the Move, Tandartspraktijk van der Heide en Benu Apotheken. Een breed aanbod van zorg op één centrale plek heeft veel voordelen. Voor de zorgverleners zijn de lijnen straks veel korter, zij kunnen gemakkelijk even bij elkaar naar binnen lopen voor overleg. Dat komt de zorg voor u als patiënt natuurlijk ten goede.

Makkelijk bereikbaar met de GHZ Regiobus

Heeft u een afspraak bij het GHZ, maar geen vervoer? Of mag u (tijdelijk) niet autorijden? Maak dan gebruik van onze gratis vervoer- service: de GHZ-Regiobus.

De elektrische GHZ-Regiobus rijdt vanaf 2 oktober iedere maandag, meerdere keren per dag, rondes tussen Haastrecht, Oudewater, Bodegraven en Gouda. Reserveren is niet nodig, maar houd met het maken van uw afspraak rekening met het feit dat de bus op maandag in uw regio rijdt. De afsprakenkaart van het GHZ geldt als vervoersbewijs. Kijk voor meer informatie op www.ghz.nl/regiobus. U vindt de dienstregeling die op 2 oktober ingaat in het folderblok op deze pagina. 

GHZ Regiobus Maandag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.