Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Mammaprint

Bij patiënten waar een indicatie is om een mammaprint in te zetten, wordt deze test bij het Groene Hart Ziekenhuis standaard uitgevoerd. Met deze test kan onder andere een inschatting gemaakt worden of er sprake is van een hoog of laag risico op het ontwikkelen van uitzaaiingen.

De mammaprint helpt bij het beantwoorden van de vraag of aanvullende chemotherapie zinvol is. Uiteindelijk bepaalt u samen met uw arts uw behandelplan, specifiek afgestemd op uw situatie.

De test wordt uitgevoerd op weefsel dat is verwijderd tijdens een operatie of biopt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.