Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Een afspraak maken

Als u een afspraak wil maken voor een bezoek aan een arts, een onderzoek of behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis heeft u meestal een doorverwijzing nodig.

Heeft u een doorverwijzing?
Dan kunt u rechtstreeks naar het betreffende specialisme of de onderzoeksafdeling bellen voor een afspraak, zie hiervoor het overzicht met de afspraaknummers per specialisme.

Heeft u nog geen doorverwijzing?
Belt u dan eerst uw huisarts, arts voor verstandelijk gehandicapten, specialist ouderengeneeskunde, bedrijfsarts, verloskundige of tandarts. U kunt voorafgaand aan uw bezoek in het ziekenhuis bij uw eigen zorgverzekeraar navragen welke verwijzers eventueel nog meer geaccepteerd worden. Wanneer u zonder doorverwijzing naar de specialist gaat, zijn de kosten van uw bezoek of behandeling voor uw eigen rekening.

Telefonisch een afspraak maken

U kunt tijdens werkdagen telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. De telefoonnummers vindt u via het overzicht met de afspraaknummers per specialisme. Als u liever geholpen wordt door een vrouwelijke arts, geef dit dan aan als u een afspraak maakt.

Heeft u een niet-medische vraag, belt u dan het algemene telefoonnummer: (0182) 50 50 50.

Een SMS'je om uw afspraak niet te vergeten 

Het GHZ beschikt over een sms-herinneringsservice: 2 dagen voordat u een afspraak heeft in het GHZ krijgt u op uw mobiele telefoon een kort sms'je ter herinnering. Wilt u zo'n sms'je ontvangen, geef dan uw mobiele telefoonnummer door aan de balie-medewerker of telefonist wanneer u een afspraak maakt op een van onze poliklinieken.

Ga direct naar

Vraag & antwoord

Bekijk het overzicht met
onze wachttijden

Bekijk ook het overzicht met
wachttijden voor behandelingen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.