Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Allergologie

De allergoloog onderzoekt en behandelt patiënten met allerlei allergische klachten.

Ongeveer 40% van de Nederlandse bevolking heeft een allergische aanleg en de helft van deze mensen ontwikkelt ook daadwerkelijk klachten. Iedereen heeft wel iemand in de familie of kennissen kring met allergische klachten.

Er zijn vele verschillende allergenen (stoffen die een allergische reactie oproepen) en de reacties kunnen in vrijwel alle delen van het lichaam optreden.

Wanneer de reactie direct na het contact met de "boosdoener" optreedt is het voor iedereen duidelijk. Er kan echter ook enige tijd verstrijken voordat er klachten optreden en dan wordt het al een stuk lastiger om de oorzaak aan te wijzen.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.