Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Centrum voor Interventieradiologie

Een ervaren en betrokken team van interventieradiologen en interventielaboranten is werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis Gouda onder leiding van Prof. dr. P.M.T. Pattynama.

In een moderne angiokamer worden de behandelingen uitgevoerd. Voor spoedeisende behandelingen zijn wij 24/7 beschikbaar.

Voor een mogelijk consult beschikken wij over een spreekkamer waar in alle rust het gesprek kan plaats vinden.

Interventieradiologie onder sedatie

De mogelijkheid bestaat om een procedure onder sedatie uit te voeren. Sedatie betekent letterlijk het verlagen van het bewustzijn van een patiënt. Uw bewustzijn wordt verlaagd zoals in een oppervlakkige slaap. Dit gebeurt door toediening van geneesmiddelen via een infuusnaaldje in een ader van uw arm of hand.

Informeer bij uw behandelend arts voor verdere informatie en mogelijkheden.
De sedatie wordt uitgevoerd door een sedatiepraktijkspecialist. Dit is een speciaal daarvoor opgeleide anesthesiemedewerker.

Samenwerking

Om de juiste medische zorg te kunnen bieden is een samenwerking tussen huisartsen en specialisten van essentieel belang. Met regelmaat vinden er besprekingen plaats voor de juiste behandeling.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.