Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Pijnbehandelingen

De anesthesioloog bekijkt samen met u op de polikliniek de mogelijkheden voor de behandeling van uw pijn. Dat kan door middel van medicatie en/of een behandeling.

Er zijn verschillende soorten medicatie bij pijnklachten. Bij het starten van medicatie krijgt u uitleg en wordt u begeleid door de arts en pijnverpleegkundige.

Ook zijn er verschillende behandelingen bij pijn. Welke behandeling voor u geschikt zal zijn dat bespreekt de anesthesioloog met u. En de pijnverpleegkundige zal de behandeling aan u uitleggen en uw vragen daarover beantwoorden.

De behandelingen zijn poliklinisch en worden uitgevoerd op de behandelkamer op het operatiecomplex. De behandelingensessies vinden plaats op de dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddagen. 

In de wachtkamer van het Dagbehandelcentrum (route 37) kunt u zich melden voor de behandeling en krijgt u begeleiding van een gastvrouw. De pijnverpleegkundige zal u daar ophalen en begeleiden tijdens de behandeling die de anesthesioloog uit zal voeren.

Voor de behandeling is het niet nodig dat u stopt met de medicatie die u gebruikt. Alleen als u bloedverdunners gebruikt kan het zijn dat u tijdelijk moet stoppen met deze medicijnen. Als dat zo is zal de anesthesioloog dit met u bespreken en worden eventuele afspraken hierover met u gemaakt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.