Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Delen medische gegevens

Wij vragen u om toestemming te geven om uw medische gegevens te delen met de poliklinische apotheek en het ziekenhuis. Uw apotheker en medisch specialist kunnen dan de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht inzien van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid altijd snel bij de hand.

Bij het opzoeken van uw medische gegevens maken we gebruik van een speciaal beveiligd netwerk: het LSP (Landelijk Schakelpunt). Dit is een regionaal netwerk. Dit is niet hetzelfde als het landelijk Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Alleen de zorgverleners uit de regio die u toestemming geeft, kunnen uw medische gegevens inzien.  

Bekijk deze video met uitleg over het belang van het LSP:

Toestemming geven

U kunt het toestemmingsformulier invullen. Download hiervoor de pdf in het folderblok op deze pagina. Lever dit formulier vervolgens in bij de balie als u een afspraak heeft of stuur deze op (postzegel niet nodig) naar:

Groene Hart Ziekenhuis
t.a.v. Poliklinische Apotheek Midden Holland
Antwoordnummer 10098
2800 VB Gouda

 

Meer informatie over het EPD

De informatie op deze pagina gaat over het medisch dossier dat uw huisarts over u bijhoudt. Kijk voor meer informatie over het medisch dossier dat het ziekenhuis over u bijhoudt op onze pagina's over het Elektronisch Patiënten Dossier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.