Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

VIP poli

De Verloskundigen Internisten poli (VIP) is bedoeld voor zwangeren die onder behandeling zijn (geweest) bij de internist, of zwangeren die een aandoening hebben aan de inwendige organen. Meestal gaat het om diabetes type I en II, maar ook zwangeren met schildklierproblemen of te hoge bloeddruk kunnen hier tijdens de zwangerschap begeleid worden.

Op de VIP poli zien patiënten de gynaecoloog en internist op hetzelfde spreekuur. Twee afzonderlijke afspraken zijn daardoor niet meer nodig.

De VIP poli is elke donderdagochtend op de polikliniek Gynaecologie. U kunt door uw huisarts of specialist worden doorverwezen naar dit spreekuur voor een eenmalig (advies)consult. Dat kan tijdens de zwangerschap zijn maar ook daaraan voorafgaand.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.