Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Groene Hart Dieetadvies

Dietisten

Dieetadvies

Wat doet de diëtist?

De diëtist is een leefstijlcoach en begeleidt u bij het aanpassen van uw eet- en leefstijl. U kunt de diëtist raadplegen wanneer u gezonder wilt gaan eten of verantwoord wilt afvallen, maar ook wanneer uw gezondheid vraagt om aanpassingen in de voeding. Hierbij kunt u denken aan voeding bij ziekte, zoals diabetes mellitus, COPD, hart- en vaatziekten of nierziekten. Dit kan zowel tijdens een opname in het ziekenhuis als tijdens een bezoek aan onze polikliniek.

Tijdens de consulten zoeken wij naar een balans tussen kwaliteit van leven en een gezonde leefstijl. Hierbij vormt uw huidige eet- en leefstijl de basis, waarin in overeenstemming met uw wensen aanpassingen kunnen worden aangebracht om het gewenste resultaat te bereiken.   

Informatie

Voor meer informatie over Groene Hart Dieetadvies kunt u mailen naar dieetadvies@ghz.nl.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.