Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Functieonderzoek Longgeneeskunde

Op de afdeling Functie-onderzoek/ Longgeneeskunde wordt onderzoek verricht naar de werking van de longen. Dit wordt gedaan door longfunctie-assistenten. Er worden onder andere de volgende onderzoeken gedaan: spirometrie, histamine-provocatietesten.

Door verschillende functies van de longen te testen kan de arts meer inzicht krijgen in de gesteldheid van uw longen en luchtwegen. De behandeling van de eventuele klachten kan hier dan zo goed mogelijk op aansluiten. Ook voorafgaand aan sommige operaties moet de longfunctie worden bepaald.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.