Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Behandelteam

Anesthesiologen

Nurse practitioner

De nurse practitioner begeleidt patiënten met postoperatieve pijn en verpleegkundigen bij het geven van pijnmedicatie aan deze patiënten.

Anesthesie-assistent

De anesthesioloog wordt bijgestaan door een anesthesie-assistent, die op de operatiekamer (OK) assisteert. Zij assisteren bij het bewaken van de patiënt, het optimaliseren van de verschillende lichaamsfuncties en het instandhouden van de verdoving. Op de operatiekamer wordt ook een begin gemaakt met de pijnbestrijding.

Verkoeververpleegkundigen

In de verkoeverkamer bewaken de verpleegkundigen u na de operatie. Vaak verzorgen zij ook de pijnbestrijding.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.