Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Schouderspreekuur

Schouderaandoeningen komen steeds vaker voor. De (operatieve) behandelingen van deze schouderproblemen zijn echter de laatste jaren ook sterk verbeterd. Om de kwaliteit op een nog hoger peil te brengen, zowel voor als na een eventuele operatie, is in 2009 het schoudernetwerk Groene Hart opgericht. De schouder gespecialiseerde orthopeed, de Groene Hart fysiotherapeut en diverse fysiotherapiepraktijken nemen deel aan dit schoudernetwerk.

Binnen dit schoudernetwerk is er ook een speciaal schouderspreekuur, dit wordt uitgevoerd door dr. R. Onstenk samen met Linda Amelink of Petra Prins, schouderfysiotherapeuten van BeweegPuntFysio. Aanmelding loopt via uw schouderfysiotherapeut voor bijvoorbeeld een 2de meningsadvies.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.