Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Scoliosepoli

Deze poli is voor patiënten met scoliose, dat wil zeggen een zijdelingse verkromming van de wervelkolom. Dit spreekuur vindt plaats op verschillende dagen, één keer per 6-8 weken bij dr. Wijffels. Meestal wordt u speciaal naar dit scoliosespreekuur verwezen. De scoliosepoli valt onder het specialisme Orthopedie. Behalve een orthopeed is bij het spreekuur ook een orthopedisch instrumentmaker aanwezig, om zo nodig een korset of ander ondersteunend materiaal aan te meten.

 

 


 

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.