Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Inloopspreekuur sportletsel

De orthopeden hebben een inloopspreekuur voor mensen met sportletsel. Patiënten met sportletsel krijgen op een deskundige manier een snelle diagnose en een optimaal behandeladvies.

Het spreekuur

Afhankelijk van het soort sportletsel beoordeelt de orthopeed of de behandeling wordt voortgezet door een orthopeed met een specifiek aandachtsgebied of hij verwijst de patiënt door.

Voordeel

Doordat mensen met een opgelopen blessure na het weekend gelijk bij de orthopeed terecht kunnen, krijgen zij snel duidelijkheid over de aard van hun blessure, de juiste behandeling en de tijd die nodig is voor herstel.

Wanneer

Het spreekuur vindt elke maandagmiddag op de Poli Orthopedie (Locatie Gouda) plaats, volg route 12. Iedereen die zich tussen 13.30 - 14.30 uur met verwijsbrief van de huisarts bij de balie meldt, wordt diezelfde dag nog geholpen. 

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.