Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Afspraak maken Inloopspreekuur sportletsel

Het spreekuur vindt elke maandagmiddag op de Poli Orthopedie (Locatie Gouda) plaats, volg route 12. Iedereen die zich tussen 13.30 - 14.30 uur met verwijsbrief van de huisarts bij de balie meldt, wordt diezelfde dag nog geholpen.

U hoeft geen afspraak te maken, maar u kunt voor informatie contact opnemen:

Contactgegevens Locatie Gouda

Polikliniek Orthopedie
0182 50 50 01Ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur

Algemene afspraakinformatie

Kijk voor algemene informatie over het maken van een afspraak op onze pagina's over een afspraak maken. Daar vindt u informatie over de noodzaak van een doorverwijzing en aandachtspunten voor het maken van een afspraak.

Naar de algemene afspraakinformatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.