Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Mammapolikliniek (borstkanker)

Vrouwen (en mannen) met klachten of afwijkingen van de borst kunnen voor een eerste afspraak binnen één werkdag terecht op de mammapolikliniek ('mamma' is de Latijnse benaming voor 'borst'). 

De onderzoeken en behandeling verlopen via een vast 'zorgpad' zodat deze goed op elkaar aansluiten. Onze zorg voor patiënten met borstkanker wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd behandelteam.

Het Groene Hart Ziekenhuis werkt samen binnen Samen+ om onze patiënten met borstkanker de beste zorg te bieden.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze zorg bij borstkanker? Neem dan contact met op met de gespecialiseerde casemanager.

Informatiefilm Samen+ Borstkankerzorg

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.