Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Interne Geneeskunde

Het specialisme Interne Geneeskunde houdt zich bezig met het voorkomen, onderzoeken en behandelen van ziekten en aandoeningen van interne (inwendige) organen. Een arts die werkt op de afdeling Interne Geneeskunde wordt een internist genoemd. Iedere internist is breed georiënteerd en heeft zich verder gespecialiseerd in één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden:

Daarom Interne Geneeskunde in het Groene Hart Ziekenhuis

  • Onze internisten kenmerken zich door hun brede oriëntatie op ene patiënt waarbij een (of meerdere) lichamelijke aandoening(en) centraal staat. Het verhaal van de patiënt in combinatie met lichamelijk onderzoek vormen de belangrijkste aanknopingspunten voor het stellen van een juiste diagnose
  • In het GHZ wordt kwalitatief hoogstaande zorg verleend aan mensen met diabetes mellitus. Op het gebied van innovatieve therapieën, zoals sensor- en insulinepomptherapie, hebben onze specialisten een enorme expertise.
  • Het GHZ beschikt over een dialysecentrum dat alle bestaande vormen van dialyse aanbiedt, zowel aan patiënten thuis als in het dialysecentrum.
  • Om kankerpatiënten de beste zorg te bieden die voldoet aan alle kwaliteitseisen, werkt het Groene Hart Ziekenhuis nauw samen met verschillende ziekenhuizen in de regio, ondermeer in Samen+. Ook werkt het GHZ samen met het Leids Universitair Medisch Centrum.
  • Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een speciale Acute Opname Afdeling (AOA). Deze afdeling is bedoeld voor patiënten die via de Spoedeisende Hulp of polikliniek ingestuurd worden voor problematiek op het gebied van Interne Geneeskunde of Maag- darm en leverziekten. Alles is erop gericht om deze patiënten binnen 48 uur duidelijkheid te geven in de vorm van een diagnose, een behandelplan of ontslag.

Afspraak maken

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u een afspraak maken in het Groene Hart Ziekenhuis. Neem daarvoor contact op in Gouda met de polikliniek Interne Geneeskunde of de regiolocaties Schoonhoven of Zuidplas.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.