Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Neurologie

Neurologie is het specialisme dat zich vooral bezig houdt met de behandeling van aandoeningen aan de hersenen en daaraan de verbonden zenuwen, ruggenmerg en spieren. Veel processen in het lichaam worden vanuit de hersenen aangestuurd. Onze bewegingen en lichamelijke vermogens, de manier waarop we ons gedragen, de waarnemingen die we doen, het vermogen om te spreken, het bewustzijn en geest: ze zijn allemaal afhankelijk van wat er gebeurt in de hersenen, zenuwen, ruggenmerg en spieren.

Het specialisme is daarom zeer breed. Veel voorkomende aandoeningen waarbij de neuroloog wordt bezocht zijn:

Daarom Neurologie in het Groene Hart Ziekenhuis

  • Een groot team van gespecialiseerd verpleegkundigen staat naast de neuroloog klaar om bij u de zorg te leveren die bij u past. Zij hebben meer tijd dan de specialist en komen ook bij u thuis als dat nodig is. Kijk eens op de site van ZorgBrug voor meer informatie over de verschillende verpleegkundigen, of kijk bij behandelteam.
  • Voor de behandeling van het carpaal tunnel syndroom kunt u door de speciaal ingerichte carpaal tunnel syndroom poli vaak al binnen een week terecht.

Afspraak maken

Met een verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u een afspraak maken in het Groene Hart Ziekenhuis. Neem daarvoor contact op met het Klant Contact Centrum voor Neurologie in Gouda, of op de regiolocaties Zuidplas of Schoonhoven.

Contact en telefonisch spreekuur Neurologie

De polikliniek Neurologie is bereikbaar op alle werkdagen van 9.00 - 10.00 en van 13.30 - 14.30 uur via nummer 0182-505994.

Dit telefonisch spreekuur is bedoeld voor als u bijv. vragen heeft voor de neuroloog, als u een herhaalrecept wilt aanvragen of bij toename van klachten.

U kunt ook per mail contact opnemen met de afdeling Neurologie: afd.poli.neuro@ghz.nl

GHZ App

Als u wordt opgenomen in het GHZ dan vinden wij het belangrijk dat u naast het krijgen van de beste medische zorg ook een comfortabel verblijf heeft in ons ziekenhuis. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, hebben wij een nieuwe service ontwikkeld: de GHZ App.

Onze specialisten

Specialisten en behandelteam >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.