Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Orthopedie in het GHZ

Uw eerste bezoek aan de poli Orthopedie

Als u voor de eerste keer voor een gesprek en onderzoek komt, wordt u gezien op onze polikliniek door een orthopedische chirurg of een arts-assistent orthopedie. Een arts-assistent werkt altijd onder supervisie van de orthopedisch chirurg en kan altijd overleg hebben met hem. De arts-assistent kan aangeven of er aanvullend onderzoek noodzakelijk is. Als een röntgenfoto nodig is, kan deze meestal meteen worden gemaakt. Als dit binnen het spreekuur kan ziet de arts(-assistent) u terug met de foto en bespreekt hij deze met u. Wij proberen u in één bezoek een diagnose te geven.

Kraakman _van _Nieuwenhoven

Iris Kraakman- van Nieuwenhoven
coördinator polikliniek Orthopedie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.