Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Onderzoek & behandelingen

Informatiefilm Coloscopie


Endoscopie wil zeggen dat inwendig onderzoek wordt gedaan met behulp van een endoscoop. Een endoscoop is een miniatuur camera, bevestigd aan een flexibele slang. Hiermee kunnen het maagdarmstelsel en het spijsverteringsorgaan van binnenuit worden bekeken.

Diagnostiek en behandeling

Naast diagnostiek kan ook een behandeling met behulp van een endoscoop worden verricht. Het grote voordeel van endoscopisch onderzoek is dat er een helder beeld en zicht gevormd kan worden op het maagdarmstelsel en/of het spijsverteringsorgaan. Ook kan eventueel met behulp van de endoscoop weefsel worden afgenomen voor verder onderzoek.

Sommige verrichtingen worden alleen aangeboden na een polikliniekbezoek of na overleg met specialisten van andere disciplines binnen ons ziekenhuis. De steeds grotere mogelijkheden van hoogwaardige endoscopische technieken spelen een grote rol bij de MDL-zorg.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.